Kontakta oss

Fyll i och skicka formuläret nedan, du får bekräftelse via e-post inom två timmar under vår arbetstid – alla vardagar 8-16.

Website:
Förnamn:
Förnamn:
Telefonnummer:
E-post adress:
Mer information om:
Jag vill att ni ringer mig
Meddelande:
Genom att skicka formuläret samtycker jag till att Proguard AB behandlar mina personuppgifter i enlighet med PUL.

Integritetspolicy

Proguard AB (556471-1546) följer de direktiv om hantering av personuppgifter som dataskyddsförordningen (GDPR) kräver. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla accumsan libero quam, eget tristique ex interdum id. Nam tempus metus diam, at cursus risus tincidunt eget cras sodales urna mauris.

Hantering av personuppgifter

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

  • Bolagsnamn
  • Postadress
  • Referensperson för-och efternamn
  • E-postadress och telefonnummer till arbetstelefon

Uppgifterna hanteras i ett lösenordsskyddat CRM-system. Rent 08 AB lämnar endast ut dessa personuppgifter till tredje part om vi skulle tvingas överlämna en obetald faktura till inkasso.

Personuppgifter som lämnas i samband med tävlingar och utlottningar sparas bara så länge som aktiviteten varar och rensas bort när eventuella vinster är utlämnade.

Rent 08 AB har en hög IT-säkerhet med krypterad hårdvara som med din integritet i fokus skyddar mot intrång utifrån. Inga personuppgifter finns tillgängliga i öppna system.

Rensning av person- och kontaktuppgifter till kunder sker regelbundet eller när affärsrelationen upphör.

Uppgifterna raderas omgående när prenumerationen sägs upp. De personer som väljer att vara lokalsupporters och bidra till utveckling av tidningarna sparas personuppgifter på för att debitera gåva månadsvis eller för att kommunicera i enkätform eller med erbjudanden för supporters som tackat ja till denna kommunikation. Uppgifter som sparas: Namn, mailadress och mobiltelefonnummer.

Rätt att begära information

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter, skicka en begäran till info@proguard.se. Du har rätt att begära information om personuppgifter som behandlas om dig och att få uppgifter rättade, men observera att Rent 08 AB endast har tillgång till uppgifter som använts i samband med att ni har beställt något av oss eller engagerat er som lokalsupporter.

Stöld eller intrång

Vid stöld, dataintrång och/eller inbrott i datakänsliga utrymmen meddelas Dataskyddsinspeltionen omgående.

//Proguard AB

Gillar du kakor?

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi
ovanligt vanliga cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår