Fasader

Curve
Fasadrenovering

Fasadrenovering

Proguard hjälper till med hela processen vid en fasadrenovering. Vi utvärderar vilket behov som finns, om det räcker med en delrenovering eller om det är bättre att renovera hela fasaden samtidigt. Vi utvärderar eventuella brister eller skador och föreslår passande åtgärder.

I samspråk med dig beslutar vi hur du vill att din nya fasad ska se ut. Vissa kunder önskar uppdatera utseendet medan andra vill bevara huset så som det alltid har sett ut – vi anpassar oss till dina önskemål.

I vissa fall räcker det med att blästra bort gammal färg och smutsrester för att sedan måla om fasaden. I andra fall måste hela putsen avlägsnas för att renovera underliggande skikt eller kanske tilläggsisolera innan ny puts läggs på och fasaden målas om.

Oavsett vilket arbete som krävs på just din fastighet har vi kunniga hantverkare med erfarenhet av både små och stora fastigheter samt en rejäl maskinpark som får jobbet gjort effektivt och professionellt på kort tid.

Välkommen att kontakta oss för mer information, referensobjekt och offert på fasadrenovering i Stockholm!

Kontakta oss så berättar vi mer!
Curve

Bakgrundsinformation

Fasaden är tillsammans med taket de två delar som skyddar din fastighet mot vädrets påverkan i form av vind, regn och UV-strålning från solljus. För att den ska hållas snygg och verkligen sköta sitt jobb krävs dock regelbundet underhåll.

Stockholms miljö med smutspartiklar, buller och vibrationer sliter på fastigheter och det syns ofta först på fasaden. Se till att renovera din fasad innan det uppstår problem. Det lönar sig!

Det finns ett flertal skäl till att du bör underhålla och renovera fasaden på din fastighet i Stockholm. Några av de viktigaste är:

  • Med en fasadrenovering skyddar du husets väggar mot fukt som annars riskerar att tränga in i väggarna och orsaka skador. Även små sprickor kan ge upphov till större problem. Att underhålla fasaden är en investering för att din fastighet ska hålla under många årtionden framåt.
  • En nyrenoverad fasad höjer din fastighets värde markant. Det är viktigt oavsett om en försäljning planeras eller om det behövs lån för andra typer av underhåll.
  • En renoverad fasad ser trivsammare och mer inbjudande ut. Det tjänar inte bara du på utan de som bor eller på annat vis nyttjar fastigheten kommer också att uppskatta detta.

Gillar du kakor?

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi
ovanligt vanliga cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår