Kontakta oss

Fyll i och skicka formuläret nedan, du får bekräftelse via e-post inom två timmar under vår arbetstid – alla vardagar 8-16.

Website:
Förnamn:
Förnamn:
Telefonnummer:
E-post adress:
Mer information om:
Jag vill att ni ringer mig
Meddelande:
Genom att skicka formuläret samtycker jag till att Proguard AB behandlar mina personuppgifter i enlighet med PUL.

Fasader

Curve
Fasadrenovering

Fasadrenovering

Proguard utför alla typer av fasadrenoveringar, allt från lagningar samt avfärgning till tilläggsisoleringar. Vi har egna s.k fasadklättrare, vilket gör att vi har en väldigt kostnadseffektiv etablering.

Att utföra energieffektiva fasadrenoveringar är viktigt. Vi monterar även nya energieffektiva fönster likväl som att vi renoverar befintliga fönster.

Vi har helheten med balkongrenoveringar i de fall detta behövs. Vi utför även tak- och plåtarbeten, murningsarbeten samt fasadbesiktningar. Kontakta oss gärna för ett platsbesök.

Kontakta oss så berättar vi mer!
Curve

Bakgrundsinformation

Fasaden är tillsammans med taket de två delar som skyddar din fastighet mot vädrets påverkan i form av vind, regn och UV-strålning från solljus. För att den ska hållas snygg och verkligen sköta sitt jobb krävs dock regelbundet underhåll.

Stockholms miljö med smutspartiklar, buller och vibrationer sliter på fastigheter och det syns ofta först på fasaden. Se till att renovera din fasad innan det uppstår problem. Det lönar sig!

Det finns ett flertal skäl till att du bör underhålla och renovera fasaden på din fastighet i Stockholm. Några av de viktigaste är:

  • Med en fasadrenovering skyddar du husets väggar mot fukt som annars riskerar att tränga in i väggarna och orsaka skador. Även små sprickor kan ge upphov till större problem. Att underhålla fasaden är en investering för att din fastighet ska hålla under många årtionden framåt.
  • En nyrenoverad fasad höjer din fastighets värde markant. Det är viktigt oavsett om en försäljning planeras eller om det behövs lån för andra typer av underhåll.
  • En renoverad fasad ser trivsammare och mer inbjudande ut. Det tjänar inte bara du på utan de som bor eller på annat vis nyttjar fastigheten kommer också att uppskatta detta.

Gillar du kakor?

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi
ovanligt vanliga cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår